Om oss

Vi är ett ledande profilföretag med snart 40 års erfarenhet av branschen.
Blue Art Promotion AB startade sin verksamhet i Helsingborg 1986, som direktimportör av promotion produkter med försäljning till hela världen. Sedan 2008 ligger huvudkontoret i den lilla fiskebyn Viken lite norr om Helsingborg mitt i fantastiska nord-väst skåne!
Hit välkomnar vi gärna våra kunder för inspiration och planering av nya projekt.
Blue Art Promotion AB har idag flera verksamhets områden med egen produktion för kampanj, mersch, sourcing, reklam och profilprodukter, som utvecklas tillsammans med våra kunder. Vi har producenter inom alla produktkategorier som gör att vi kan ta fram innovativa produkter oavsett bransch eller budget. Vi äger och kontrollerar hela leveranskedjan. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå oavsett utmaning. Samt med över 100.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Design och Produktframtagning

Att ta fram produkter som passar både varumärke, målgrupp, kundens syfte och konsumenten är en av de roligaste delarna i vårt arbete!
Vårt arbete är att hitta rätt produkter hos rätt leverantörer, där vi sällan jobbar med mellanhänder. Lika ofta handlar det om att skräddarsy produkter med färg, mönster och kundens logotype. Vår process utgår ifrån våra kunders behov att särskilja sig på marknaden med kartläggning av kundens varumärken och tidsplanering, med löpande presentation av produktförslag och produktionsprov. Detta underlättar också kommunikationen och kortar ledtiden för nya projekt.

ISO Certifierade

Vår organisation är ISO-certifierad, både inom kvalitet 9001 och miljö 14001. Med tanken att vår organisation ska drivas framåt behöver vi leda på ett systematiskt och metodiskt sätt. Blue Art Promotion är mycket stolta över att vara ISO-certifierade och jobbar konsekvent med att upprätthålla och utveckla vår verksamhet.

Hållbarhet

Vi vill bidra till ett hållbart samhälle för alla, både här hemma och i de länder vi tillverkar våra produkter. Därför kontrollerar vi noggrant de som tillverkar våra produkter samt att det görs på ett sätt som vi och våra kunder kan står för. Även materialval, förpackning och transportsätt är en viktig del i detta. En produkt som lever länge är en god investering för dig som kund! Vi säkerställer att alla våra leverantörer uppfyller kraven i vår uppförandekod (Code of Conduct) genom att alltid genomföra en kontroll på plats innan vi startar upp samarbetet.
Eftersom vi årligen producerar och levererar ett stort antal produkter är det en självklarhet att dessa följer lagstiftningen inom EU samt lokala regler och krav. Det gäller inte minst kemikalier som regleras inom Reach-förordningen och där vi alltid säkerställer att RoHS följs och att vi följer den senaste förteckningen, SVHC som uppdateras årligen.

Vår Service

För många av våra kunder är det viktigt att produkterna skyltas upp i displayer eller packas i extra fina lådor för att ge en extra positiv upplevelse till kunden. Lådan ska både hålla formen och ta så liten plats som möjligt. Det är helheten som ger ett bra slutresultat. Vi har samarbeten för lagerhantering och utskick till kundernas olika enheter/slutkunder. Det kan även innebära ompackning och sampackning av flera produkter.

Local Partner - Global Reach

HONG KONG
Vi har kontor i Hong Kong med 4 personer på plats i Kina och Hong Kong, som kontinuerligt är på resande fot och genomför kontroller ute på fabrikerna och säkerställer att de uppfyller kraven i vår uppförandekod. Vårt Asien team gör det möjligt för oss att hitta nya leverantörer som lever upp till våra krav, att genom återkommande kontroller se till så att vi bara jobbar med bra/rätt leverantörer och ständigt se över prisbilden genom att jämföra med marknaden, samt gör kvalitetskontroll enligt AQL av produkterna under produktion samt innan leverans.
LUXEMBURG
Här sitter vårt team av säljare med fokus på Europa kunder. Efter drygt 20 år har vi en inarbetad kundbas, främst inom textilier, smycken, samt köks- och trädgårdsartiklar
GÖTEBORG
Här har vi vårt tryckeri, där vi specialiserar på broschyrer, foldrar, flyers och kataloger samt visitkort, kuvert, storformat, skyltar, foliering och affischer.
Kontakta oss nu!
info@blueartpromotion.com